Meteen naar de content

Gratis levering / Betaal achteraf met Klarna

  Ruilen en Retourneren

  OMDAT WIJ HET MILIEU ZO MIN MOGELIJK WILLEN BELASTEN VRAGEN WIJ U OM EERST MET ONS CONTACT OP TE NEMEN OM EEN REGELING TE TREFFEN, OP DEZE MANIER DRAGEN WE SAMEN BIJ AAN EEN GROENER KLIMAAT!

  Wij bieden een 14-dagen geld-terug garantie. Als je niet 100% tevreden bent met je aankoop, neem dan contact met ons op via info@valenda.nl binnen 14 dagen na levering van je artikel. Wij helpen je graag bij het terugsturen van je bestelling naar ons voor een terugbetaling.

  De garantie geldt enkel onder de volgende voorwaarden:

  • De goederen mogen niet beschadigd zijn. De originele verpakking moet beschikbaar zijn;
  • De goederen moeten in staat zijn om door ons te worden doorverkocht;
  • Na ontvangst van de geretourneerde goederen door ons, zal de bestelling worden geannuleerd. Elk bedrag dat al door de Klant betaald is, wordt binnen 14 dagen na de annulering teruggestort op de rekening van de Klant vanaf de oorspronkelijke betaling. 
  • Het annuleren van bestellingen moet schriftelijk aan ons worden gedaan.

  De volgende goederen zijn uitgesloten van het recht op retour:

  • Bestelde goederen voor zakelijke projecten;
  • Op maat gemaakte goederen. Dergelijke speciaal bestelde en/of op maat gemaakte goederen kunnen niet worden geretourneerd.

  Retouradres: 32 Kinburnstreet, SE16 6DW, London, United Kingdom. Let op: Retour enkel producten nadat je contact heb opgenomen met onze klantenservice.

  Retourneringen zonder trackingcode kunnen kwijtraken in de post, wij verplichten klanten ten alle tijden een retour bij ons aan te melden en te voorzien van een trackingcode.

  16.500 Tevreden klanten

  Klanten beoordelen ons met een 9.2/10

  100% veilig betalen

  Betaal veilig met Klarna & Paypal

  Gratis verzending

  Verzekerde levering incl. Track & Trace